Sale!

Achter de Smaak - R. Dekker

€ 19,50 € 17,50
Sale!
Sale!

Achter de Smaak - R. Dekker

€ 19,50 € 17,50

     In dit boek met uitsluitend korte verhalen wordt op vermakeijke wijze een historische toelichting gegeven bij bekende gerechten en dranken. Waar komen de  carpaccio, Tarte tatin, Dame Blanche, Caesar salad, crepes Suzette, beroemde likeuren en cocktails eigenlijk vandaan? Welk verhaal zit erachter? Na het lezen van Achter de Smaak weet je het.

 

     Een must voor elke chef die beroepsmatig of als hobby graag kookt, voor elke gastronoom die graag het naadje van de kous weet of de bedieningsmedewerker die aan tafel de gast wil informeren.

Softcover, voorwoord, inhoudsopgave, index, bronvermelding, 67 pagina's

     In dit boekje wordt in 3 hoofdstukken op een heldere & duidelijke manier uitgelegd over de werking van voeding, voedingsleer, voedingswensen en eetcultuur. Je leert ook over additieven & allergenen zodat jouw kennis up to date is mbt geldende wet- en regelgeving. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een toets en bij elk onderwerp wordt concreet besproken wat een chef nu moet doen in de praktijk om de kennis toe te passen. Dit extra gegeven wordt zeer gewaardeerd door chefs uit de praktijk!

 

     Onderwerpen: Vetten, koolhydraten, eiwitten, vitamines & mineralen, Schijf van Vijf, Body Mass Index, Nevo tabel, alternatieve voedingspatronen (vega & vegan, religie, cultuur), additieven, allergenen, kruisbesmetting, take away, etikettering.

Ibico gebonden, copy in kleur, inhoudsopgave, 28 pagina's, plastic omslag. Auteur: De Horeca Vakspecialist 

     In dit boekje wordt in 13 korte hoofdstukken op een heldere & duidelijke manier uitgelegd hoe de code in elkaar zit en hoe je de H.A.C.C.P. toe dient te passen op jouw werkplek.

 

     Onderwerpen: de code, HACCP-systeem, inrichting bedrijfsruimten, persoonlijke hygiene, productaansprakelijkheid, THT en TGT, temperatuurbeheersing, bedrijfsprocessen, schoonmaak & ongediertebestrijding, kruisbesmetting, wet- en regelgeving

Ibico gebonden, copy in kleur, inhoudsopgave, voorbeelden van lijsten, verklarende woordenlijst, 28 pagina's, plastic omslag. Auteur: De Horeca Vakspecialist 

     In dit boekje wordt in eenvoudige taal een moelijk onderwerp uitgelegd. Er worden veel praktijkvoorbeelden en praktijkgerichte oplossingen aangebracht die direct toepasbar zijn in de praktijk. Succes tot winstoptimalisatie verzekerd!

 

Onderwerpen: marketing, gastvrijheidsmodel, Aida-formule, economische begrippen, kostprijs- en winstberekening, bepalen verkoopprijs, valkuilen, tips & tricks, sales, analyseren & conclusies, menu engineering

Ibico gebonden, copy in kleur, inhoudsopgave, oefenopgaves, verklarende woordenlijst, praktische tips, 38 pagina's, plastic omslag. Auteur: De Horeca Vakspecialist 

     In deze bundel zitten 10 oefentoetsen, elk met 40 vragen. Door te oefenen met de echte leerstof neem je snel de hoofdzaken tot je. Door onze jarenlange ervaring met sociale hygiene hebben we kennis over de onderwerpen en de soort vraagstelling die men hanteert. De 400 vragen met multiple choice antwoorden zorgen voor een goede voorbereiding, want het slagingspercentage van onze kandidaten ligt boven de 90%. Er zit uitleg bij de lastige vragen. De bundel wordt via e-mail verstrekt; er gelden dus geen verzendkosten. Bestel het daarom niet van de webshop maar door een mail te sturen naar info@horecavakspecialist.nl

Er is nu een extra bundel beschikbaar van 5 toetsen met 200 extra unieke vragen. Auteur: De Horeca Vakspecialist 

     In deze bundel zitten 5 oefentoetsen, elk met 40 vragen. Door extra te oefenen met de echte leerstof weet je zeker dat je goed voorbereid bent! De bundel wordt via e-mail verstrekt; er gelden dus geen verzendkosten

Let op! Deze 200 vragen zijn te weinig om je goed voor te bereiden op het landelijke examen. Ze zijn bedoeld als extra bovenop de 400 basisvragen. Auteur: De Horeca Vakspecialist