MENU engineering

Tweak de kaart tot deze optimaal rendabel is!

 

Je bent elke dag druk in de weer met personeel en de werkprocessen in de keuken. Binnenkort moet er weer een nieuwe kaart uit komen. Hoe zorg je dat je makkelijk en snel te weten komt hoe gerechten hebben gepresteerd? En als ze onderpresteren, hoe kun je dit bijsturen? Of is het beter het gerecht van de kaart te halen? In deze training leer je het allemaal, maar krijg je ook toegang tot het digitale engineeringprogramma. Hiermee kun je de kaart, en dus ook de winst, optimaliseren.

 

Voor wie? Ambitieuze kok | sous chef | chef kok | ondernemer | bedrijfsleider | restaurant manager | sommelier

Hoe dan? Leer de basis over de kost- en verkoopprijs, de brutowinstmarge en alles van belang omtrent Btw. Daarna gaan we dieper in op de prestaties van gerechten en/ of dranken. We gaan de prestaties analyseren en we trekken de juiste conclusies. Hierbij komen ook begrippen kijken als sales en verkooptechnieken. Je doet inzicht op a.d.h.v. het engineeringsprogramma en krijgt concrete tips die je op de zaak kunt toepassen.

Optioneel lesmateriaal Verwen jezelf en koop het informerende digitale boekje dat je kunt bewaren als handig naslagwerk.

Wat krijg ik? Een certificaat, concrete tips (& het optionele engineering-tool)