BORRELschool Brabant

 

Bij de Borrelschool Brabant, het bedieningsgedeelte van De Horeca Vakspecialist kan iedereen terecht, of je nu in de horeca werkt, of niet. Hier vind je veel trainingen over dranken, maar ook over bedienen & gastvrijheid. Zo hebben we het volgende menu om uit te kiezen samengesteld:

Cursus wijn | SDEN 1 basis | SDEN 2 gevorderd | examenvoorbereiding

Gastronomische wijnproeverij | liefhebbers | bartenders | aankomend sommelier & gastronoom | bedieningsmedewerkers | management

Mixology cocktails & mocktails | vriendengroepen, teamuitje & liefhebbers | bartenders | aankomend sommelier & gastronoom | mixen, pimpen & shaken | alcoholvrij | klassiekers & nieuwe smaken

Barista - basis | bartenders | aankomend sommelier & gastronoom | bedieningsmedewerkers | management | bonen & branden | herkomst | machine | techniek | opschuimen

Bier | Stibon 1 | 6 biertypen | grondstoffen bier | etiket | procedures | proefnotities | wetgeving

Drankenkennis | bedieningsmedewerker | bartender | management | liefhebbers | aankomend sommelier & gastronoom | gedistilleerd | likeuren | zwak alcoholisch | sterkedrank

Zelf likeur maken | vriendengroepen, teamuitje & liefhebbers | bartenders | aankomend sommelier & gastronoom | management | technieken | bewerkingen | smaken | etikettering | filteren | tips & tricks

Gastvrijheid & verkooptechniek | bedieningsmedewerker | bartender | management | beleving | USP | bedrijfsformule | doelgroepen | sfeer & beleving | tips & tricks | op maat

Gastvrijheid & bediening | bedieningsmedewerker | bartender | management | beleving | USP | bedrijfsformule | doelgroepen | sfeer & beleving | serveertechnieken met bord & dienblad | op maat

Tafelbereidingen | bedieningsmedewerker | management | liefhebbers | aankomend gastronoom | trancheren | fileren | flamberen | koude & warme sauzen aan tafel maken