INTERim management

 

Kleine ondernemingen, vaak familiebedrijven, komen weleens klem te zitten. De eigenaar/ bedrijfsleider heeft een zieke partner, of raakt zelf ziek. Of hij/zij is hoognodig toe aan een break maar kan het niet veroorloven de zaak dicht te gooien. Er kunnen allerlei reden zijn om een zaak een paar dagen of weken te sluiten terwijl dat eigenlijk niet kan door de omzetderving. Met een doorgewinterde interim manager van de HVS is dat probleem opgelost!

Onze mensen zijn ervaren, enthousiast en zeer betrouwbaar. We hebben verantwoordelijke types die "op de winkel passen", meewerken aan de voorkant van het bedrijf (en draaiende houden) of vol gas een keuken draaien, inclusief voorraadbeheer, roosters maken, HACCP en problemen oplossen. Onze mensen openen en sluiten de zaak, houden het draaiende en ontzorgen je compleet tijdens absentie.

We werken op basis van een uurtarief, dat in hoogte varieert afhankelijk van de complexiteit van het werk. Je weet van te voren wat je kwijt bent en je kunt met een gerust hart genieten van die welverdiende vakantie, of zorg geven aan de mensen om je heen. Wij draaien de hut wel voor je, en jij hebt geen omzetderving. Wat wil je nog meer?