CULInair advies

Ter inspiratie

 

Iedereen zit wel eens zonder inspiratie. Of je had een goedlopende zaak en opeens laat men jou links liggen. Of stel je voor, de chef neemt ontslag en er is verder niemand met voldoende kennis. Of je wilt simpelweg een andere weg inslaan en je hebt behoefte aan iemand die actief met je meedenkt, met ideeën komt en je inspireert. De Horeca Vakspecialist kan ook op dit vlak ondersteuning bieden! Denk hierbij aan een kleinschalig advies zoals de ontwikkeling van een nieuwe menukaart tot een grootschalig advies zoals nieuwe bedrijfsformule uitdenken en/of implementeren. Het uitvoeren van een reeks mystery visits met aansluitende rapportages & advies behoren ook tot de mogelijkheden.

 

Voor wie? Professionele maaltijdverstrekkende bedrijven

Hoe dan? In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw situatie waaruit we je behoefte vast stellen. Hieruit volgt een opdracht waar wij mee aan de slag gaan. Gedurende het proces houden we voeling met elkaar, zodat je met recht blij zult zijn met het eindresultaat,

Wat krijg ik? Een nieuwe kaart inclusief recepturen en bestellijst, of een rapport, eventueel aangevuld met een compleet concept.