HYGIENEcode | HACCP

Schoon & netjes werken werkt wel zo lekker!

 

Elk bedrijf dat voedsel verstrekt is wettelijk verplicht om aantoonbaar voedselveilig te werken. Bijna alle bedrijven in Nederland doen dat via de Hygiënecode. Er zijn verschillende varianten; die van defensie en de zorg zijn strenger dan die van de horeca. Waar moet je als bedrijf of instelling op letten? Hoe gaat de NVWA te werk en waar letten zij streng op? Dit en nog meer leer in in deze training. Het volgen van een training eens per 4 jaar verhoogt de mate van aantoonbaarheid en je blijft op de hoogte van veranderingen in wet- en regelgeving.

Voor wie? Horeca- en cateringbedrijven | zorginstellingen | verzorgingshuizen | woon-zorgcentra | cruiseschepen | uitvaartcentra 

Hoe dan? In 2 dagdelen leer je over geldende wet- en regelgeving, hoe de code in elkaar zit, het HACCP-systeem, de inrichting van ruimten, alle bedrijfsprocessen, registratieformulieren, persoonlijke hygiëne, schoonmaak, kruisbesmetting, afvalverwerking & ongediertebestrijding

Optioneel lesmateriaal Verwen jezelf en koop het informerende digitale boekje dat je kunt gebruiken  als handig naslagwerk.

Wat krijg ik? Een certificaat