Horeca Vakspecialist

Uw horeca adviesbureau voor trainingen en advies op maat

Rémy Dekker

06 36 56 27 58
Horeca

Gastvrijheidstraining

Wat is gastvrijheid? Waarom is een gast bereid drie euro voor een glas wijn te betalen, terwijl men voor dat bedrag in de supermarkt een fles kan kopen? Hoe bereikt u een hogere gasttevredenheid én tegelijkertijd maximalisatie van uw omzet?

Wij bieden veel tips en tricks om op de juiste wijze om te gaan met uw gasten. Dit zal leiden tot meer tevredenheid en herhaalbezoek en u zult een omzetstijging (door upselling) waarnemen.

We gaan actief aan de slag met uw personeel! Ze krijgen opdrachten en de fijne kneepjes van het vak worden er in geslepen middels eenvoudige rollenspelen. Oefening baart kunst! Bovendien krijgt elke cursist een hand-out mee naar huis boordevol informatie zodat men thuis nog het een en ander kan doorlezen. Het blijft dus niet bij de training alleen en men heeft de informatie altijd voorhanden.

Voor de effectiviteit van deze gastvrijheidtraining is het belangrijk dat we de training op maat maken voor uw situatie binnen uw bedrijf. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Bekijk ook de andere trainingen:

Beleving | Passie | Vakmanschap