Horeca Vakspecialist

Uw horeca adviesbureau voor trainingen en advies op maat

Rémy Dekker

06 36 56 27 58
Horeca

Training drankenkennis

Heeft u altijd al meer willen weten over whisky? Weet uw personeel het verschil tussen een likeur en gedistilleerd? Wat is Pernod voor een drank en hoe maak je een Bloody Mary?

Er zijn duizenden drankjes: veel nieuwe en een heleboel klassiekers. Van een vakman, leidinggevende of barman, wordt vakmanschap verwacht. En daartoe behoort een gedegen drankenkennis.

In deze cursus, verzorgd door de Horecavakspecialist, leert u over binnenlands en buitenlands gedistilleerd (oa. Jenever, Brandewijn, Whisky, Cognac, Rum en Wodka), likeuren (zoals Amaretto, Bailey’s, Tia Maria), cocktails, Port, Sherry, Vermouth, bier en vele andere dranken.

Deze cursus is ideaal als u als barman uw vakkennis wil verdiepen of verbreden en ook als u in het cafébedrijf werkt.

Bekijk ook de andere trainingen:

Beleving | Passie | Vakmanschap