Horeca Vakspecialist

Uw horeca adviesbureau voor trainingen en advies op maat

Rémy Dekker

06 36 56 27 58
Horeca

Een bezoek als Mystery Guest

Your browser does not support SVG

U kunt de Horecavakspecialist als Mystery Guest inhuren om eens met andere ogen te kijken naar uw zaak.

Na het verstrijken der jaren kan het zijn dat er een bepaalde mate van bedrijfsblindheid optreedt. Televisieprogramma’s van Herman den Blijker en Gordon Ramsay laten het keer op keer zien: ondernemers verliezen het overzicht en kunnen de mening van een onpartijdige professional goed gebruiken.

De Horeca Vakspecialist kijkt kritisch naar (onderdelen van) uw bedrijfsformule en bespreekt deze met u. Zo krijgt u weer nieuwe ideeën en impulsen!

Uiteraard is het ook mogelijk om als Mystery Guest te kijken naar de prestaties van de zwarte en witte brigade en naar de gastvrijheidsbeleving binnen uw bedrijf.

Een bezoek als Keurmeester

Rémy Dekker is vanwege zijn achtergrond uitermate geschikt om in te zetten als controleur. Hij komt onaangekondigd en loopt als een soort inspecteur der Waren Autoriteit of Smaakpolitie door uw zaak en controleert of er hygiënisch wordt gewerkt volgens de regels van de HACCP.

Door de Horeca Vakspecialist in te zetten als Keurmeester zet u iedereen binnen uw organisatie op scherp en krijgt u de puntjes op de i. U kunt met een gerust hart beweren dat u voedselveiligheid hoog in het vaandel heeft staan.

ABC-traject

Boek ons beproefde ABC-traject en laat uw procedures doorlichten én de kwaliteit van service verhogen door een professional!

Beleving | Passie | Vakmanschap